Hoe stel ik een Sub id in?

Het gebruik van een Sub ID is eenvoudig:

  • Bij het ophalen van een link uit het systeem kun je de code invullen in een apart vakje genaamd 'Sub ID'. Het systeem voegt deze code toe aan de URL van de link.

  • Je kunt een Sub ID ook handmatig toevoegen aan de link. In dat geval plaats je achter de verkregen URL de volgende code: &ws=[HETGEWENSTESUB-ID].

Wat is een Sub ID?
Welke tekens kunnen gebruikt worden bij een Sub ID?

Waar kan ik terecht met verdere vragen?
Als je vragen hebt, kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen (FAQ). De vragen zijn gerubriceerd zodat je snel het antwoord kunt vinden.