Welke tekens kunnen gebruikt worden bij een Sub ID?

Er kunnen diverse tekens gebruikt worden bij het invullen van een Sub ID.

Wat is een Sub ID?

Hieronder staan de tekens die gebruikt kunnen worden voor het instellen van een Sub ID. Je plaatst deze gegevens in de Daisycon link achter het gedeelte &ws=. Let op speciale tekens alleen via de My Daisycon interface of URL-encoded gebruiken.

 

a-z A-Z 0-9
Spatie ! @
# $ %
^ & *
( ) _
| - =
[ ] {
} ; :
. , ?
'    

 

Waar kan ik terecht met verdere vragen?
Als je vragen hebt, kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen (FAQ). De vragen zijn gerubriceerd zodat je snel het antwoord kunt vinden.