Ik heb me aangemeld. Wat nu?

Bij de afronding van je aanmelding ontvang je direct een e-mail waarin je het publisheraccount kan activeren. Vervolgens kun je inloggen via www.daisycon.com. Je account wordt na de aanmelding binnen twee werkdagen gekeurd en beoordeeld. De beoordeling ontvang je per e-mail.

Heb je een website aangemeld als media, dan dien je deze eerst nog zelf te verifiëren. Je kunt hiermee aan de slag gaan zodra je bent ingelogd, de instructies hiervoor vind je in je publisheraccount.

Zodra je bent goedgekeurd en je verificatie gelukt is kun je je aanmelden bij adverteerders. Hieronder leggen we je simpel uit hoe je kunt starten met Affiliate Marketing bij Daisycon.

Stap 1: Selecteer een advertentie-campagne

Log in op je account. Klik links in het menu op "Campagnes". Hier zie je alle beschikbare campagnes voor de landen waarin jij traffic hebt. Zoek of selecteer een campagne (of meerdere) die je aanspreekt. Lees meer over aanmelden bij een advertentie-campagne.

Stap 2: Materiaal opnemen

Na de goedkeuring kun je direct materiaal (banners, tekstlinks, etc.) opnemen. Ga in het menu naar "Link Materiaal" en klik op "Materiaal zoeken". Zoek de campagne die je wilt promoten, blader eventueel door de verschillende advertentiegroepen (bovenin) en selecteer het media waarmee je wil promoten. Je kunt nu je promotielinkje ophalen. Lees meer over over materiaal opnemen.

Stap 3: Transacties genereren / statistieken analyseren

Je bent nu begonnen met het promoten van één of meerdere campagnes. Bij de meeste campagnes krijg je een vergoeding (een commissie) als een bezoeker die je hebt doorgestuurd gegevens achterlaat of iets koopt op de website van de adverteerder. Na verloop van tijd wil je natuurlijk weten wat dat oplevert. Het systeem van Daisycon biedt tal van statistieken en overzichten van je inkomsten. Op de voorpagina na de inlog zie je al veel informatie. Lees meer over het gebruik van statistieken.

Uitbetaling van inkomsten is maandelijks, maar ook zelfs wekelijks mogelijk! Meer informatie over uitbetalen vind je hier

Heb je nog specifieke vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Uiteraard kun je dan altijd contact met ons opnemen. We hopen dat we je op weg hebben kunnen helpen.

Tip: Ging het je te snel, lees dan onze uitgebreide beginners gids.