Waar kan ik de affiliatelink ophalen?

Je kunt de affiliatelink terugvinden in je account. Je gaat hiervoor naar  "Link materiaal" in het menu aan de linkerzijde. Let op: je media moet wel goedgekeurd zijn voor de campagne. Wanneer dit niet het geval is, dan kun je geen affiliatelink ophalen. In het overzicht typ je de naam van de campagne in. Hierna komt het materiaal naar voren. Je klikt nu op: "Materiaal opnemen", selecteert het media waarop je de promotie wil gaan doen en je haalt de link op. Zie je niet de juiste advertenties in eerste instantie? Bovenin (waar je de campagne ingetypt hebt) kan je een advertentiegroep selecteren.