Hoe meld ik mij aan voor een campagne?

Je kunt je aanmelden voor een affiliate programma, door te gaan naar "Campagnes" in het menu in je account. Hier zie je alle actieve campagnes die bij Daisycon lopen. Je kunt zelf eenvoudig zoeken of klikken op "meer filters" om een andere selectie te bepalen. Klik op de campagne die je wil promoten. Er verschijnt een pop-up. Bekijk de voorwaarden, vergoedingen en klik op de button: "aanmelden".

Je ziet gelijk de aanmeldstatus van al je media in dit overzicht. Als je al bent goedgekeurd staat dit er ook bij. Je kunt dan gelijk naar het menu: "Link materiaal"om een meetlink op te halen.

Tip: Als je de juiste campagneselectie hebt gemaakt in het filter op de startpagina van het menu "Campagnes" kan je klikken op de groene button: "Aanmelden bij deze campagnes" je meldt je dan in 1x aan voor alle campagnes in de gemaakte selectie.