Filters en zoeken

Daisycon biedt bij al haar statistieken uitgebreide filtermogelijkheden. Met de filters kun je snel en eenvoudig zeer uitgebreide analyses maken.

Smart view

Smart view houdt in dat je op twee manieren de statistieken kan bekijken.

1) wanneer de transactie heeft plaatsgevonden (de standaard manier van statistieken bekijken) en
2) wanneer de klik van de transactie heeft plaatsgevonden (transacties herleiden naar klikdatum).

De tweede optie is een unieke innovatie die alleen bij Daisycon beschikbaar is. Het voordeel van transacties herleiden naar klikdatum is dat je kan zien wanneer je een campagne het effectiefst kunt promoten. Dit geeft bijzonder nuttige inzichten.

In de statistieken kan je kiezen om de gegevens in Smartview terug te zien.

Wildcards

Voor de filters zijn diverse ‘wildcards’ te gebruiken. Een wildcard gebruik je bijvoorbeeld wanneer je een deel van een omschrijving niet weet of alles wil zoeken dat begint met"product".

De wildcards zijn te gebruiken in de volgende filters van de nieuwe interface:

• Daisycon ID
  • Transactie ID
  • Sub-ID
  • extra 1 t/m extra 5
  • Omschrijving publisher
  • Omschrijving advertiser

Er zijn twee wildcards:

* (Het sterretje gebruik je om een reeks tekens te vervangen)
? (een vraagteken gebruik je om één bepaald teken te vervangen)

Beide wildcards kunnen vaker en op willekeurige plekken gebruikt worden.

Voorbeeld 1:
Stel, je wil zoeken op op alle transactie ID's die beginnen met "198" Dan gebruik je in het filter "198*".  Wil je juist zoeken op de ID's die eindigen met "198", gebruik dan "*198" in het filter.

Zou je zoeken op "198?" dan krijg je alles terug dat begint met "198" en totaal 4 tekens bevat.

Voorbeeld 2:
Gebruik je als zoekopdracht "los?produ?t*" dan zou je o.a. de volgende resultaten terug kunnen krijgen:

- los product
- los_product
- los_produkt
- los_productje

Hierin zie je dat het vraagteken gebruikt kan worden wanneer je wel weet dat er een bepaald teken staat, maar niet precies weet welk teken.

Voorbeeld 3:
zoeken op omschrijving "a???b" geeft alle omschrijvingen terug die beginnen met een "a", eindigen op een "b" en uit totaal 5 tekens bestaat.