Website verifiëren: hulp van Daisycon

Heb je een website te verifiëren maar niet de beschikking over de FTP login én geen toegang tot het benodigde deel van het CMS, zoals een Blogger/Blogspot-website? Verifieer dan je website alsnog met behulp van Daisycon. We vragen je hiervoor een zelf gemaakte link naar www.daisycon.com op je website te plaatsen en dit aan ons door te geven. Na controle vanuit Daisycon verifiëren we je media handmatig en kun jij je daarna gaan aanmelden voor campagnes.

Neem contact op met het supportteam van Daisycon om je website te laten verifiëren. Door een ticket in te sturen via de publisheromgeving werkt dit het snelst!