Heeft Daisycon een app voor mijn smartphone of tablet?

Daisycon heeft geen app voor iOS of Android. Alle gebruikers, zowel adverteerders als publishers kunnen profiteren van onze mobiele website, waarop onze uitgebreide gegevens ook beschikbaar zijn.

In het verleden heeft Daisycon wel een app aangeboden. Na een evaluatie is besloten deze niet verder door te ontwikkelen maar te kiezen voor een "responsive" ontwerp van onze interface.

Heb je nog een oude versie van de Daisycon app op je smartphone of tablet geïnstalleerd? Deze wordt niet meer ondersteund, wij verzoeken je daarom de app te verwijderen en gebruik te maken van onze mobiele website

Mocht je vragen hebben over onze mobiele website, neem dan gerust contact met ons op.