Waarom is mijn transactie afgekeurd?

Misschien vraag je je af waarom een adverteerder een transactie zal afkeuren. Dit kan verschillende redenen hebben. De meest voorkomende zijn:

• De bestelling is geretourneerd,
  • Het product of dienst is niet betaald,
  • Het product of dienst is geannuleerd,
  • Er zijn incorrecte gegevens achter gelaten.

Het kan voorkomen dat een adverteerder gebruik maakt van een meetmethode die afwijkt van de standaarden zoals aanbevolen door het PAN in de Code of conduct voor conversieattributie en ontdubbelen van transacties. Hierdoor kan het netwerk geen controle houden op de meting en correcte toewijzing van transacties. Indien dit het geval is staat dit bij de programma voorwaarden van de adverteerder vermeld. Het is belangrijk altijd goed de programma voorwaarden van de adverteerder raad te plegen. Ook hier kan informatie staan over hoe afkeur plaatsvindt bij de adverteerder.

In het transactieoverzicht kan je van elke afgekeurde transactie de reden zien die een adverteerder heeft meegegeven. Het goedkeuren van de Transacties is ter beoordeling van de Adverteerder. Daisycon zal toezicht houden dat de Adverteerder tijdig en naar geweten keurt.

Heb je een afgekeurde transactie die je nog steeds niet kan plaatsen? Stuur dan de volgende gegevens mee:
• Transactie ID
• Programma naam
• Transactiedatum
• Orderbevestiging (indien aanwezig)