Waarom schuift mijn uitbetaling steeds op?

Het kan zo ingesteld zijn dat Daisycon je pas gaat betalen als je de uitbetaling aanvraagt.
De uitbetaling in je account lijkt steeds op te schuiven. Dit kan een paar redenen hebben.

Betaalinterval

• In het menu "Betaalgegevens" te vinden onder het menu: "Instellingen" | "Account" kan je de interval nakijken en aanpassen. Staat de uitbetaalfrequentie op 'uitbetalen op verzoek (niet automatisch uitbetalen)'? Verander het in 'automatisch uitbetalen'. Het eerstvolgende beschikbare uitbetaalmoment (conform jouw uitbetaalregeling) zullen we je uitbetaling klaarzetten en uitbetalen. De eerste uitbetaling van je account dien je altijd aan te vragen in het menu: "Instellingen" | "Balans"

Eerste uitbetaling

• Onder het menu "Instellingen" | "Balans" staat 'De uitbetaaldrempel (€ 25,00) is nog niet behaald. Je kunt pas een uitbetaling ontvangen indien de drempel behaald is. Klik hier om betaalgegevens en uitbetaaldrempel in te stellen.''. Het account is nog niet eerder uitbetaald. Als de uitbetaaldrempel (minimaal 25 euro) bereikt is kan je pas een uitbetaling aanvragen.

Uitbetaaldrempel nog niet behaald

• De uitbetalingsdrempel is nog niet behaald: je kan zelf de uitbetaaldrempel instellen en aanpassen naar minimaal 25 euro en maximaal 500 euro.

Betaalgegevens ontbreken

• Er staat onder het menu "Instellingen" | "Balans" 'voer de benodigde betaalgegevens in svp'. Klik op de button 'betaalgegevens toevoegen' en voer je gegevens in. Kijk hier of de uitbetaalfrequentie zoals genoemd in punt 1 goed staat.

Waar kan ik terecht met verdere vragen?
Als je vragen hebt, kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen (FAQ). De vragen zijn gerubriceerd zodat je snel het antwoord kunt vinden. Heb je nog andere vragen die niet vermeld staan in de FAQ? Creëer een ticket en stel ons je vraag.