Waarom schuift mijn uitbetaling steeds op?

Je kan er voor kiezen om de betalingsinterval zo in te stellen dat Daisycon je pas gaat betalen als je de uitbetaling aanvraagt.

De uitbetaling in je account lijkt steeds op te schuiven. Dit kan een paar redenen hebben.

1) Heb je de betalingsinterval nagekeken? In het menu "Betaalgegevens" te vinden onder het menu: "Instellingen" | "Account" kan je de interval nakijken en aanpassen. Staat de betaalinterval op 'niet automatisch uitbetalen (op verzoek)'? Klik dan om de betaling aan te vragen. Het eerstvolgende beschikbare uitbetaal moment (conform jouw uitbetaalregeling) zullen we je uitbetaling klaarzetten en uitbetalen. Je kunt de betalingsinterval ook op 'automatisch' zetten. Wij zullen de uitbetaling dan voldoen conform de voor jou geldende uitbetaalregeling.

2) Er staat onder het menu "Instellingen" | "Uitbetalingen" een factuurverzoek. Zie de vraag: Wat is een factuurverzoek?

Waar kan ik terecht met verdere vragen?
Als je vragen hebt, kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen (FAQ). De vragen zijn gerubriceerd zodat je snel het antwoord kunt vinden. Heb je nog andere vragen die niet vermeld staan in de FAQ? Creëer een ticket en stel ons je vraag.