Waarom schuift mijn uitbetaling op?

Het kan zo ingesteld zijn dat Daisycon je pas gaat betalen als je de uitbetaling aanvraagt.
De uitbetaling in je account lijkt op te schuiven. Dit kan een paar redenen hebben.

Uitbetalingsfrequentie

• In het menu "Betaalgegevens" te vinden onder het menu: "Instellingen" | "Account" kan je de interval nakijken en aanpassen. Staat de uitbetalingsfrequentie op 'uitbetalen op verzoek (niet automatisch uitbetalen)'? Verander het in 'automatisch uitbetalen'. Het eerstvolgende beschikbare uitbetaalmoment (conform jouw uitbetaalregeling) zullen we je uitbetaling klaarzetten en uitbetalen. De eerste uitbetaling van je account dien je altijd aan te vragen in het menu: "Instellingen" | "Balans"

Eerste uitbetaling

• Onder het menu "Instellingen" | "Balans" staat 'De uitbetaaldrempel is nog niet behaald. Je kunt pas een uitbetaling ontvangen indien de drempel behaald is. Klik hier om betaalgegevens en uitbetaaldrempel in te stellen.''. Het account is nog niet eerder uitbetaald. Als de uitbetaaldrempel (minimaal 25 euro) bereikt is kan je pas een uitbetaling aanvragen.

Uitbetalingsdrempel nog niet behaald

• Het saldo dient minimaal gelijk te zijn aan of hoger te zijn dan de uitbetalingsdrempel: je kan zelf de uitbetalingsdrempel instellen en aanpassen naar minimaal 25 of 100 euro (afhankelijk van je locatie) en maximaal 500 euro. Als de uitbetalingsdrempel niet gehaald wordt, dan schuiven de verdiensten door naar het volgende uitbetaalmoment. Het doorschuiven is onbeperkt totdat je de uitbetalingsdrempel hebt behaald.

Betaalgegevens ontbreken

• Er staat onder het menu "Instellingen" | "Balans" 'voer de benodigde betaalgegevens in s.v.p'. Klik op de button 'betaalgegevens toevoegen' en voer je gegevens in. Kijk hier of de uitbetalingsfrequentie zoals genoemd hierboven goed staat.