Wanneer wordt een account geblokkeerd (op inactief gezet)?

Als je niet kunt inloggen, kan je eerst een nieuw wachtwoord aanvragen. https://register.daisycon.com/nl/forgotpassword/

Tevens wordt bij het vaststellen van oneigenlijk gebruik van het netwerk een account geblokkeerd (op inactief gezet). Dit account wordt dan uitgesloten van dienstverlening. Een geblokkeerd account wordt niet uitbetaald (zie onze Algemene Publisher Voorwaarden). Daarnaast worden alle eerder uitbetaalde bedragen teruggevorderd.