Waar vind ik mijn Media ID?

Je Media ID is het unieke ID van jouw media. Als publisher kun je meerdere media aanmelden, dus kun je ook meerdere Media ID's hebben.

Je Media ID heb je normaal gesproken niet nodig. Alleen als je sommige publishertools van Daisycon wilt gebruiken zal je hem moeten opzoeken of als je even wil controleren of je de juiste linkjes hebt gebruikt.

Je Media ID vind je nadat je bent ingelogd als publisher bij "Instellingen" | "Media".