Hoe kan ik mijn media opnieuw laten keuren?

Als je media is afgekeurd heb je hiervoor een uitleg in de mail gekregen. Lees dit altijd zorgvuldig en kijk op welke punten je je media kan aanpassen. Is je website bijvoorbeeld wel bereikbaar, klopt de URL, is je media geverifieerd en voldoen je wel aan de voorwaarden van Daisycon?

Log in, ga naar "Instellingen" en klik op "Media".

Hier kun je jouw media gegevens bewerken. Als je de URL in de media gegevens hebt gewijzigd, wordt het betreffende media automatisch opnieuw ter keuring voorgedragen. Dat is makkelijk, dan hoef je ons niet te vragen of het media opnieuw gekeurd kan worden en zal binnen 2 dagen je media opnieuw beoordeeld worden.

Laat je site alleen opnieuw keuren als deze aanzienlijk is verbeterd.