Hoe maak ik een export van de transacties?

Van al je transacties kun je via het transactieoverzicht een export maken. Klik rechtsboven op exporteren in het transactieoverzicht en exporteer resultaten naar CSV, XLS of XML. Naast transacties kun je van al je statistieken exports maken om ze verder te kunnen analyseren.

Waar kan ik terecht met verdere vragen?
Als je vragen hebt, kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen (FAQ). De vragen zijn gerubriceerd zodat je snel het antwoord kunt vinden.