Instellingen

In het menu "Instellingen" kun je een aantal onderdelen invullen/wijzigen:

• Account
  • Media
  • Gebruikers
  • Balans
  • Uitbetalingen

In het submenu "Account" vind je terug:

• Contactgegevens
  • Contact info
  • Uitbetaalregeling
  • Financiële info & Betaalgegevens

In het menu "Profiel" (rechtsboven) kan je:

• Nieuwsbrief instellingen aanpassen
  • Gebruikersinformatie aanpassen
  • Gekoppelde logins aanpassen
  • Je wachtwoord aanpassen

Het is belangrijk al je instellingen goed door te nemen en aan te vullen waar mogelijk.

Financiële gegevens
Met name de financiële gegevens zijn voor jou als publisher belangrijk om goed ingevuld te hebben. Let hierbij op dat voor een betaling zowel de contactgegevens als de financiële gegevens correct ingevuld moeten zijn.

Bij het onderdeel "Uitbetaalregeling" in het submenu "Account" is het mogelijk om te zien welke uitbetaalregeling je op dit moment hebt en de geschiedenis hiervan. Ook is het mogelijk andere uitbetaalregelingen te bekijken en te switchen van uitbetaalregeling.

Bekijk hier de videotutorial over het aanpassen van je uitbetaalregeling: