Traffic notificaties

Voorkom gemiste omzet door dode affiliatelinks. In de publisheromgeving vind je een overzicht (rechtsboven, het symbool: belletje) dat aangeeft wanneer je via zogenaamde ‘dode links’ traffic naar een inactief programma wordt doorgestuurd óf naar een programma waarvoor je bent afgekeurd. Ook wordt er een melding gegeven wanneer er een link wordt gebruikt zonder bijvoorbeeld een LinkID (LI=) en/of SubmerchantID (SI=) erin. Zo voorkom je dus dat je geen verdiensten misloopt aan traffic waar je wel tijd, moeite en middelen in hebt geïnvesteerd. Zorg dus dat je dit regelmatig controleert en verhoog je omzet!

Er zijn verschillende soorten meldingen in de traffic notificaties; de "link aanroepmelding", "aanmeldstatus melding" en "programmastatus melding". De link aanroepmelding krijg je als er een fout in de link of in de opbouw hiervan zit, of wanneer het materiaal dat je gebruikt niet meer beschikbaar is. De aanmeldstatus of de programmastatus melding krijg je als je bent afgekeurd voor een programma of als een programma niet meer actief is.

Indien er toch een foutieve link gebruikt wordt, Daisycon niet kan afleiden van welke adverteerder deze afkomstig is of de link van een programma gestopt is, zal de link uitkomen op een alternatieve locatie. In de meeste gevallen is dit de verzamelsite: www.manymorestores.com.

Geregistreerde transacties via manymorestores.com worden via hetzelfde script automatisch aan de juiste publisher toegekend en zijn te vinden in het affiliateprogramma manymorestores.com. Je ontvangt op die manier alsnog een vergoeding voor traffic dat converteert via de dode links!