Wat is een productfeed?

Een productfeed is een exportbestand uit de productdatabase van een adverteerder. Publishers kunnen een productfeed opnemen op hun website om zo een actueel overzicht te bieden van het aanbod van een adverteerder. Een productfeed levert bijvoorbeeld informatie over de beschikbaarheid van bepaalde artikelen, kleuren, maten, etc. Een productfeed wordt ook wel datafeed of XML-feed genoemd.

Voor de productfeeds van Daisycon ga je in je account naar het menu "Link Materiaal" | "Productfeeds". Hier kun je de productfeeds die beschikbaar zijn opzoeken en ophalen uit ons systeem.

Lees hier meer uitleg over de implementatie.

Om diverse tips en tricks te leren klik hier.