Is er een promotiecode feed beschikbaar?

Elke dag kunnen er nieuwe promotiecodes bij komen. Het bijhouden en toevoegen van nieuwe promotiecodes is veel werk en om het makkelijker te maken hebben we de promotiecode feed gemaakt. In deze feed staan alle promotiecodes die onze adverteerders momenteel aanbieden. Met een productfeedmanager kun je de feed dan inladen en de codes automatisch toevoegen aan je website.

Hoe ziet deze feed eruit?
In de feed zit alle informatie die je nodig hebt. Hieronder vind je een uitleg van elk veld:

• Campagne: De naam van de adverteerder.

• Promotiecode: De kortingscode die je bezoekers invoeren bij de adverteerder om de korting te krijgen.

• Promotiecode naam: Dit is de korte beschrijving van de actie/korting.
  • Startdatum: Vanaf wanneer is de kortingscode geldig?

• Einddatum: Let op: Dit betekent tot en mét welke dag de kortingscode geldig is.

• Korting: De korting die geldig is voor de consument

Hoe kan ik de feed gebruiken?
Je kan de feed gebruiken om automatisch promotiecodes op je website te zetten. Omdat de feed automatisch updatet, heb je altijd een up-to-date assortiment aan promotiecodes op je website. Ben je bekend met PHP, dan kan je de feed ook zelf in je website integreren.

Ga naar "Link Materiaal"| "Promotiecodes". Hier staan alle promotiecodes die bekend zijn en in ons systeem zitten. Per adverteerder zie je de verschillende promotiecodes. Je kan alleen promotiecodes gebruiken als je bent goedgekeurd voor het programma. Als je promotiecodes wil promoten, raden we je aan om je overal voor aan te melden of om het automatisch aanmelden aan te zetten.

Bovenaan de pagina klik je op het icoon voor ´Exporteren´.

Nu sta je voor de keuze; of je downloadt de feed door op exporteren te drukken. Of, nog veel slimmer; je laadt de feed in van een locatie. Als je ´Extern´ aanvinkt komt er een URL op onze server van de Promotiecode feed die jij aangemaakt hebt. Deze wordt, omdat je dat geselecteerd hebt, automatisch geupdatet. Nu heb je altijd de laatste promotiecodes op je website!