Hoe geef ik iemand anders toegang tot mijn account?

Als je accountbeheerrechten hebt als publisher bij Daisycon, kan je andere gebruikers toegang geven tot jouw account. Dit is vooral handig voor zakelijke gebruikers waarbij meerdere gebruikers toegang tot het account moeten hebben.

Rechten toewijzen kan je doen in het menu "Instellingen" | "Gebruikers". In dit menu kan je nieuwe gebruikers verschillende rollen toewijzen.

Wat betekenen de verschillende rollen?

- Accountbeheer: hiermee heb je toegang tot het menu: "Instellingen" | "Account". Je kunt hiermee accountinstellingen wijzigen zoals adresgegevens en betaalgegevens.
- Gebruikersbeheer: hiermee kan je gebruikers toevoegen/verwijderen en rollen toewijzen.
- Mediabeheer: hiermee heb je toegang tot het menu: "Instellingen" | "Media". In dit menu kun je nieuwe media aanmaken en bestaande media wijzigen.
- Campagnes: in dit menu kun je alle campagnes zoeken en vinden.
- Materiaal: in dit menu kun je linkmateriaal, deeplinks, productfeeds en promotiecodes ophalen. Let op: dit menu werkt alleen als je ook toegang hebt tot het menu: campagnes.
- Statistieken: hiermee heb je toegang tot alle statistieken.
- Support: hier kun je tickets aanmaken en tickets beantwoorden.