Hoe geef ik iemand anders toegang tot mijn account?

Als je admin rechten hebt als publisher bij Daisycon, kan je andere gebruikers toegang geven tot jouw account. Dit is vooral handig voor zakelijke gebruikers waarbij meerdere gebruikers toegang tot het account moeten hebben.

Rechten toewijzen kan je doen in menu "Instellingen" | "Gebruikers". In dit menu kan je nieuwe gebruikers verschillende rollen toewijzen.