Wat is de HTML e-mail template builder?

Met de HTML e-mail template builder kun je van een 500*500 banner een HTML e-mailing maken. Met deze tool kun je de HTML e-mailing zo opmaken zoals jij dat wilt. De basis is de 500*500 banner, maar het is ook mogelijk om andere formaten te gebruiken.

De code die de HTML builder genereert, voldoet standaard aan de strenge programmeer-eisen die voor HTML e-mail templates gelden. Hierdoor wordt je mailing in iedere e-mailclient juist getoond, en zal de e-mail minder snel in de junkbox terechtkomen.

Je kunt hier de tool terugvinden met de uitleg:  http://www.daisycon.com/nl/blog/html_e-mail_template_builder_gelanceerd/