Waar kan ik mijn statistieken terugvinden?

Alle statistieken kan je terugvinden in je account. Hiervoor ga je in je account naar het menu "Statistieken". Het is mogelijk om statistieken te bekijken per:

• Datumoverzicht
  • Uuroverzicht
  • Weekoverzicht
  • Maandoverzicht
  • Jaaroverzicht

Hiernaast is het ook mogelijk om "Toplijsten" te bekijken. Hierin staan de campagnes die het beste converteren, verwerkt in een statistieken overzicht. Er zijn toplijsten beschikbaar op verschillende niveau's:

• Campagne
  • Media
  • Sub ID
  • Omschrijving
  • CPC
  • Advertenties

Ook is het mogelijk om statistieken in te zien op:

• Demografisch overzicht
  • Device (pc, tablet, mobiel)