Waar kan ik mijn gegevens invullen of wijzigen?

Je kan zelf je gegevens invullen/aanvullen en wijzigen. Wanneer je ingelogd bent, kun je dit in het menu "Instellingen"| "Account".

In dit menu zie je een overzicht met je gegevens. Achter de verschillende koppen staat “bewerken” als je hierop klikt, kun je de gegevens wijzigen. Weet je wat je wil wijzigen en kan je het niet terugvinden? Klik dan hier.