Waar voeg ik extra websites toe?

Je kunt een website (nieuwe media) in je account toevoegen. Ook andere media zoals e-mail marketing of social media kun je op dezelfde plek toevoegen.

Het is verplicht om iedere vorm van promotie apart toe te voegen in je account. Allereerst willen adverteerders graag zien hoe hun product wordt gepromoot en door wie. Daarnaast is het de enige manier om de juiste affiliatelink uit het systeem halen. Je kunt je media toevoegen in het overzicht "Media". Je kunt je media overzicht terugvinden in het menu "Instellingen" | "Media". Hier zie je een overzicht van al je media. Rechtsboven in het overzicht staat er een link “Nieuwe media aanmaken”. Als je hier op klikt, kunt je het media aanmaken.