Hoe verwijder ik mijn media?

Ben je er zeker van dat je het media niet meer gebruikt voor promoties? Het is mogelijk om je media te verwijderen. De statistieken blijven uiteraard wél beschikbaar. Ga in het menu naar "Instellingen" |  "Media".

Hier zie je een overzicht met al je media. Om één van je media te verwijderen / wissen gebruik je het verwijderen symbool (prullenbak). Als je op dit symbool klikt, wordt je media verwijderd.