Hoe kan ik mijn account aanpassen naar zakelijk of naar particulier?

Je kunt je account zelf omzetten naar zakelijk in het menu "Instellingen" | "Account" | "Account instellingen". Wil je van zakelijk naar particulier? Dit kan alleen door een Daisycon medewerker worden ingesteld, we vragen je een ticket in te sturen. Als je een verzoek indient om je account aan te passen van particulier naar zakelijk, dan dien je de volgende gegevens door te gegeven:

• Publisher ID (te vinden onder "account details")

• Bedrijfsnaam

• KvK-nummer

• BTW-nummer

• Ben je BTW plichtig?

We zullen je aanvraag zo snel mogelijk verwerken.