Transactie notificaties instellen

Het is mogelijk om al je conversies (transacties) bij te houden. Je kunt zelf instellen op welke manier je transactie notificaties wil ontvangen.

Waar kan je dit instellen?
Hiervoor hebben we het menu "Connecties".

• E-mail conversie - Daisycon E-mail
    Laat ons systeem een e-mail sturen wanneer er een transactie binnen komt en/of wijzigt.

• URL conversie - Daisycon Webhooks
    Laat ons systeem elke 15 minuten via een URL alle nieuwe en/of gewijzigde transacties doorgeven.

• Zoekmachine (Google Adwords)
    Laat ons systeem alle nieuwe transacties doorgeven aan Google Adwords. Vul bij de instellingen je conversion ID in.

E-mail en URL-conversie wordt veel door cashback-sites en GPT-partijen gebruikt om direct hun leden te kunnen belonen als de leden iets via hun links gekocht hebben. Zoekmachine tracking wordt uiteraard veel door keywordmarketeers gebruikt. Verder gebruiken veel publishers deze tool omdat het handig en leuk is om per transactie een bericht te krijgen.