Transactienotificaties instellen

Zodra je inlogt in het systeem zie je uitgebreide statistieken van je al conversies (transacties). Maar wist je dat het ook mogelijk is om zelfs zonder in te loggen notificaties te ontvangen van al je conversies? Handig, zo blijf je altijd up-to-date met de resultaten van je promoties!

Je kunt bij Daisycon zelf instellen op welke manier je transactienotificaties wilt ontvangen. Hiervoor log je in en ga je vervolgens naar de menuoptie "Connecties".

Wat kun je instellen om op de hoogte te blijven?

• E-mailconversie - via Daisycon E-mail
    Laat ons systeem een e-mailnotificatie sturen wanneer er een transactie binnenkomt en/of gewijzigd is.

• URL-conversie - via Daisycon Webhooks
    Laat ons systeem elke 15 minuten een aanroep naar je website of server uitvoeren. De inhoud van de webhook 'callback-URL' is zelf te configureren.

• Zoekmachine - Google Adwords
    Alle nieuwe transacties worden doorgeven aan de Google Adwords Conversiepixel. Vul bij de instellingen je Google Conversion-ID in.

• Facebook Conversiepixel - Facebook Transacties
    Hiermee zorg je ervoor dat bij iedere transactie die je via Daisycon genereert, een aanroep naar de Facebook Conversiepixel plaatsvindt. Hierdoor kun je eenvoudig je advertenties via Facebook doormeten. Vul bij de instellingen je Facebook Pixel ID in.

Praktijkvoorbeelden

E-mail- en URL-conversie worden veel gebruikt door cashback-sites en "get-paid-to-partijen" om direct hun leden te belonen als ze iets via hun links gekocht hebben. Zoekmachine-tracking wordt veelvuldig door keywordmarketeers gebruikt. Ook veel publishers gebruiken deze tool omdat het handig en interessant is om per transactie een bericht te ontvangen.

Real-time: API

Het is tenslotte ook mogelijk om, naast deze notificaties, realtime transacties aan je eigen systemen te koppelen. Hiervoor raden we het gebruik van de Daisycon API aan.

Heb je nog andere vragen?