Heeft Daisycon een API beschikbaar?

Met de Daisycon API krijg je toegang tot de database van Daisycon. Hiermee kun je veel voorkomende handelingen automatiseren en bespaar je veel tijd. Data over jouw publisher-activiteiten kun je via de API real-time uit de database halen en direct in je eigen databases gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan:

• alle statistieken
  • alle programma's
  • financiële gegevens (hiermee kun je je backoffice automatiseren)
  • nieuws (altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen)
  • informatie over  productfeeds

Vooral de statistieken zijn erg interessant. Door deze te combineren kun je bijvoorbeeld automatisch de CTR, eCPC en afkeurpercentages analyseren of direct gebruiken voor de geautomatiseerde inrichting van je website.

Bekijk de Daisycon productflyer voor meer informatie over de API, inclusief praktijkvoorbeelden. Of bezoek developers.daisycon.com voor beschikbare code en naslagwerk.

Aan de slag met de API

Om de API te gebruiken dien je eerst je publisheraccount te authentiseren, lees hier de uitleg. Vervolgens kun je aan de hand van beschikbare voorbeeldcode de API naar eigen inzicht inrichten.