Hoe kan ik deeplinken?

Je gaat in het menu naar "Link materiaal" | "Deeplinks". Vervolgens vul je de waarden in, in het scherm. Let hierbij goed op dat je alle info juist invult. Let er goed op bij het invullen van de deeplink generator, dat je alle gegevens invult. Dus ook het media en het programma.

Stap 1: BestemmingsURL invullen
Hier vul je de gewenste deeplink url in en de tekst van de tekstlink. Je wilt bijvoorbeeld doorlinken naar https://www.daisycon.com/nl/campagnezoeker/ - dan vul je deze URL in bij de BestemmingsURL.

Stap 2: Media selecteren
Vervolgens selecteer je het gewenste media en vul je indien nodig een Sub ID in.

Stap 3: Deeplink / Meetlink ophalen
Nu kun je onderin de generator de meetlink ophalen en plaatsen op je media.

Onze deeplink generator nog specifieker ontdekken? Lees er alles over in ons blog