Hoe is een Daisycon link opgebouwd?

Daisycon biedt vanuit haar systeem kant-en-klaar linkmateriaal aan. Deze links kun je plaatsen op je website. Daisycon biedt links op verschillende manieren aan: HTML, Javascript, PHP, ASP en Perl. Afhankelijk van welke programmeertaal je systeem gebruikt, kun je de link in deze vormen ophalen.

De link is opgebouwd uit twee onderdelen, namelijk de landingspagina en de banner.

Landingspagina: https://ds1.nl/c/?wi=00000&si=000&li=00000ws=&dl=

Banner: https://b.ds1.nl/504/29958/index.php?wi=00000&si=000&li=00000&ws=&dl=

WI= staat voor website id, deze staat voor het media waarmee je het programma gaat promoten.

LI= staat voor link id, deze staat voor de link die je wilt gaan promoten.

SI= staat voor submerchant id, dit staat voor het programma dat je wilt gaan promoten.

WS= staat voor Website Sub ID, dit is een parameter dat je zelf als publisher mee kunt geven.

DL= staat voor deeplink. Hier komt het gedeelte van de url dat verwijst naar een specifieke pagina op de website van de adverteerder.