Hoe kan je de vergelijkers prefillen?

Sommige vergelijkers van Daisycon zijn te prefillen. Als je al als publisher al data over je klant hebt, dan kan je dit via parameters achter de link meegeven. Deze informatie wordt automatisch door de vergelijker afgevangen en de vergelijker wordt automatisch gepersonaliseerd. Doordat je klant zijn gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen kan prefillen conversieverhogend werken.

Prefillen is momenteel beschikbaar voor de volgende vergelijkers:

Bekijk hieronder de opbouw die de link moet hebben om te prefillen.

Alles-in-één-vergelijker prefillen

Onderstaande link kan je gebruiken om de Alles-in-één-vergelijker te prefillen. De postcode en huisnummer kan je invullen om direct alleen aanbieders te tonen die op dat adres beschikbaar zijn. Daarnaast kan je de 'service' prefillen. Zo kan je verkeer laten landen op internet+ tv + bellen, internet + bellen, internet + tv of alleen internet.

[https://JOUW_WEBSITE.COM/ALLES_IN_EEN]?postcode=1321sk&huisnummer=23&internetkeuze=internettvbellen

Sim Only-vergelijker prefillen

De Sim Only-vergelijker is ook eenvoudig te prefillen. Je kunt de internetbundel en het gewenste aantal belminuten invullen. Ook kan je de voorkeur voor 3G of 4G aangeven.

[https://JOUW_WEBSITE.COM/SIM_ONLY]?internetbundel=1000&belminuten=60&internetsnelheid=4

Telecomvergelijker prefillen

Bij de telecomvergelijker kan je ook het aantal belminuten, de internetbundel en 3G of 4G prefillen. Ook kan je aangeven welk merk je wil tonen. Zo kan je direct alleen bijvoorbeeld alleen Apple, Samsung of HTC toestellen vergelijken.

[https://JOUW_WEBSITE.COM/Telecom]?internetbundel=1000&belminuten=60&internetsnelheid=4&merk=Apple

Energievergelijker prefillen

De energievergelijker heeft de meest uitgebreide mogelijkheden om te prefillen. Door de postcode/huisnummer in te vullen personaliseren je automatisch de tarieven voor het huis van jouw bezoekers. Ook kan je het huidige verbruik invullen. Door de huidige leverancier mee te geven worden bijvoorbeeld adverteerders die niet op retentie vergoeden niet getoond. Ook geven sommige energieleverancier bij bepaalde concurrenten extra kortingen. Het kan dus lonen om hier ook op te prefillen.

In de tabel hieronder vind je alle mogelijke parameters inclusief bijbehorende waardemogelijkheden. Geen van de parameters is verplicht.

Parameter Uitleg Mogelijke waarden
amount_period Toon standaard het maand- of het jaarbedrag year, month
provider_id Uitsluitend bepaalde leveranciers tonen Numerieke waarden, gescheiden door komma's
duration_id Contractduur in jaren 1, 3, 5
electricity_feed_in Teruglevering van energie in kWh Numerieke waarden
electricity_single Verbruik van enkele meter in kwh Numerieke waarden
electricity_high Hoogverbruikwaarde bij dubbele meter in kwh Numerieke waarden
electricity_low Laagverbruikwaarde bij dubbele meter in kwh Numerieke waarden
gas_available Mogelijkheid tot gas aan of uit 0, 1
gas Verbruik van gas in m3 Numerieke waarden
household Grootte van het huishouden 1, 2, 3, 4, 5
house_number Huisnummer Numerieke waarden
house_number_extension Huisnummertoevoeging
meter Metersoort single, double
postal_code Postcode
solar Zonnepanelen aan of uit 0, 1
solar_panels Aantal zonnepanelen Numerieke waarden
supplier_id De huidige leverancier Numerieke waarden
sustainability_electricity 2 = groene stroom, 3 = alleen uit NL 2, 3
sustainability_gas 2 = gas CO2 gecompenseerd 2

Je vult de parameters in achter je website URL.

Voorbeeld:

[https://JOUW_WEBSITE.COM/ENERGIE]?postal_code=1321sk&house_number=24&meter=single&electricity_high=300&electricity_low=200&gas=1500