Hoe maak ik een extra account aan?

Aan je account bij Daisycon zijn talloze media toe te voegen. Toch kan het in zeldzame gevallen handig zijn om een extra account aan te maken, bijvoorbeeld zakelijke publishers met een tweede rechtspersoon of om fiscale redenen. Er zijn in dat geval twee manieren om een extra account aan te maken: met een bestaand e-mailadres of met een nieuw e-mailadres. Beide opties leggen we uit:

Bestaand e-mailadres gebruiken

• Stap 1: Klik als je bent ingelogd op je bestaande publishernaam (op desktop: links, boven de knop 'Dashboard'). Als je via je smartphone inlogt klik je rechtsonder op de menuknop. Hierna druk je bovenin op je bestaande publishernaam.

• Stap 2: Je komt nu in een menu waar je kunt 'switchen' naar één van je accounts. Je kunt hier ook een nieuw account aanmaken.

Stap 3: Klik nu op de groene button: 'Creëer account'. Doorloop het registratieproces en je kunt direct aan de slag met je extra account.

Nieuw e-mailadres gebruiken

Ga naar: https://www.daisycon.com en klik op 'registreren'. Doorloop het registratieproces als nieuwe publisher. Je kunt hierna inloggen en aan de slag.