Wat is een Conversie Assist / Deeltransactie?

Adverteerders kunnen bij Daisycon er voor kiezen om hun programma nog aantrekkelijker te maken door een Conversie Assist in te stellen. In dat geval is er, naast de volledige vergoeding per sale/lead, een additionele vergoeding voor publishers die een bijdrage leveren aan een conversie / transactie.

Als jij in je statistieken een lagere vergoeding zie dan je had verwacht, dan heb je wellicht een vergoeding voor een "assist" ontvangen. In dat geval heb jij niet de 'laatste klik' geleverd maar heb je eerder in het proces de bezoeker doorgestuurd. Goed nieuws dus, want je wordt nu ook voor deze inspanningen beloont! Je zorgt immers voor een stuk 'branding' waarvoor de adverteerder je graag wilt belonen.